Terug naar agendaoverzicht

Kersttoernooi 2017

Datum: 29-12-2017 t/m 30-12-2017

Beste turnliefhebbers,

Met blijdschap kunnen we melden dat het Kersttoernooi weer zal plaatsvinden. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2017 zullen de deuren van de Jan Massinkhal geopend worden voor dit mooie evenement. We willen u en uw turn(st)ers graag uitnodigen om deel te nemen. Het is de ideale gelegenheid om tussen de kerst- en feestdagen erop uit te trekken en deel te nemen of te genieten van een gezellige en sportieve turnwedstrijd met een kerstachtige tint.

We hebben gekozen voor een opzet waarbij we voor de jonge turners (Benjamin, Instap en Pupil) en turnsters (instap, pupil 1 en pupil 2) een teamwedstrijd organiseren. De oudere turners (Jeugd, Junior en Senior) en turnsters (Jeugd, Junior en Senior) mogen deelnemen aan een toestelwedstrijd, waarvoor ze zich per toestel kunnen inschrijven. De wedstrijden zijn bedoeld voor turn(st)ers uit de volgende divisies:

  • Talentendivisie
  • Eerste divisie
  • Tweede divisie
  • Derde divisie

Om u een beeld te geven van de indeling van de wedstrijd is een voorlopig schema gemaakt. Dit schema is echter onder voorbehoud en zal definitief worden gemaakt na het sluiten van de inschrijvingen:

  • Vrijdag 29 december, ochtend en middag, heren alle divisies
  • Vrijdag 29 december, avond, dames derde divisie
  • Zaterdag 30 december, ochtend en middag, dames talenten-, eerst en tweede divisie

Inschrijven kan hieronder tot uiterlijk 12 november. Houd er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, dus het is verstandig om tijdig in te schrijven.

Inschrijven Toestelwedstrijd Dames

Inschrijven Teamwedstrijd Dames

Inschrijven Toestelwedstrijd Heren

Inschrijven Teamwedstrijd Heren

Meer informatie over de deelnamen, inschrijven en kosten kunt u vinden in onderstaande bijlagen. Sportieve groet namens de organisatie van kersttoernooi,

Misha Tilanus

kersttoernooi_2017_dames_informatie

kersttoernooi_2017_dames_deelnamereglement

kersttoernooi_2017_heren_informatie

kersttoernooi_2017_heren_deelnamereglement