Terug naar agendaoverzicht

Turnkamp 2017

Datum: 15-09-2017 t/m 17-09-2017

In het nieuwe turnseizoen gaan we ook weer van start met het welbekende Turnkamp, ga je ook mee?! Net als voorgaande jaren gaan we een weekend vol sportieve activiteiten en gezelligheid naar het oude vertrouwde Buitencentrum op Sint Walrick in Overasselt. Dit spektakel zal dit jaar plaatsvinden op: 15, 16 en 17 september 2017.

Het kamp is bedoeld voor alle jeugdleden van 8 jaar en ouder, die in september 2017 lid zijn van De Hazenkamp. Zij mogen mee op kamp en kunnen daar onder begeleiding van een groep van ongeveer 40 enthousiaste train(st)ers, assistenten en vrijwilligers een weekend beleven vol met leuke spelletjes, verkleedpartijen, sportspelen en natuurlijk de spokentocht!

Voor kinderen vanaf de 1e klas van de middelbare school is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een apart programma in het Huttenkamp. Zij slapen daar in kleine houten hutjes en hebben, onder begeleiding, een programma dat speciaal op hun leeftijd en interesses is afgestemd. Op deze manier is ook voor kinderen van wat oudere leeftijd het kamp nog steeds spannend, uitdagend én gezellig!

Het kamp gaat van start aan het einde van de vrijdagmiddag. We hebben, in verband met de veiligheid en het aantal beschikbare slaapplaatsen, een maximum aantal kinderen dat mee kan. Schrijf je dus snel in want vol is vol! Mee gaan op kamp kost € 72,50 per kind. Dit bedrag dient direct betaald te worden bij het inschrijven onderaan deze pagina, dit gaat via iDeal. Als je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging dat je hebt ingeschreven en de betaling is voldaan. Informatie over hoe laat en waar je je precies moeten melden, ontvang je later. Mocht je onverhoopt toch willen annuleren dan kan dat tot 1 september met teruggaaf van het inschrijfgeld.

Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met ons via het e-mailadres hazenturnkamp@gmail.com. Wij hopen jullie allemaal te zien op het turnkamp, zodat we er met z’n allen weer een onvergetelijk weekend van kunnen gaan maken!

Met vriendelijke groeten namens alle leiding,
Margreet Hoefnagel en Nienke Meinema-Sanders
Hoofdleiding Turnkamp 2017

Inschrijven Basiskamp Inschrijven Huttenkamp