Terug naar agendaoverzicht

Turnstage met onze Toppers

Datum: 02-01-2018 t/m 05-01-2018

Turnstages in de vakantie!

De Hazenkamp Gymsports start weer met turnstages in de vakanties. De eerstvolgende keer zal deze in de kerstvakantie zijn. Je kunt gedurende drie dagen op maandag, dinsdag en donderdag, 3 uur per dag turnen onder begeleiding van de topsport-trainers en trainsters van De Hazenkamp.  Elke dag zal ook één van onze topsport-turnsters training geven en kun je met hen op de foto!

De stage wordt geleid door de nieuwe Australische topcoach Tara Duncanson en wordt ondersteund door een trainersteam bestaande uit oa Edwin Zegers (hoofdcoach), Marja Huijting (choreografie) en andere trainers en topsport-turnsters. Lokatie is de turnhal van de Hazenkamp Gymsports, Ploegstraat 5 te Nijmegen en de stage duurt steeds van 11.00 tot 14.00.

De stage is toegankelijk voor alle wedstrijdturnsters. De kosten voor de stage bedragen € 55,- voor niet-leden, Hazenkamp-leden betalen € 40,-. Inschrijven kan via onderstaande knop. Meld je snel aan, de inschrijving gebeurd op basis van aanmelding. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je krijgt vanzelf een mailtje terug of er nog plaats is.

Nu inschrijven voor de turnstage!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Edwin Zegers
E-mail: info@hazenkamp.nl
Tel.: 06-22141379

Schrijf je nu in!