Terug naar nieuwsoverzicht

De Hazenkamp zal Nel Peeters gaan missen.

woensdag 6 december 2017

Afgelopen weekend heeft ons het verdrietige bericht bereikt dat, na een kort ziekbed, Nel Peeters op 62-jarige leeftijd is overleden. Ongelooflijk veel te vroeg, Nel stond midden in het leven en genoot van haar gezin, haar kleinkind en het vrijwilligerswerk dat ze deed.
Met de familie Peeters heeft De Hazenkamp een warme band; Judith, Lieke en Bas waren of zijn lid van onze vereniging. Jo Peeters was jarenlang een zeer gewaardeerd bestuurslid en Nel zelf heeft de afgelopen jaren op talloze momenten als vrijwilliger voor ons klaargestaan. Als onderdeel van de ‘kantinecommissie’ verzorgde zij jarenlang talloze Hazenkampers en bezoekers van wedstrijden in onze zaal. Daarnaast was zij als kookmoeder paraat bij het Hazenkamp en droeg zij haar steentje bij tijdens diverse kersttoernooien.
We hebben Nel leren kennen als een bijzonder vrolijk en warm mens, die met mooie Limburgse tongval kon zeggen waar het op stond. Met veel humor heeft ze, zonder dat ze daar zelf ooit iets over wilde horen, ontzettend veel voor ons betekend. Trouwe vrijwilligers zoals Nel maken de Hazenkamp tot de fijne en warme vereniging die het is.

De Hazenkamp zal Nel gaan missen. Wij wensen Jo, Judith, Lieke, Bas en hun partners heel erg veel sterkte toe de komende tijd.

Zaterdag 9 december om 13:00 uur is er een afscheidsdienst in het Crematorium Waalstede (Staddijk 130 te Nijmegen).

Namens het bestuur en managers van De Hazenkamp

Merijn Berendsen

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht