Terug naar nieuwsoverzicht

Inschrijving SpringTeams geopend

maandag 6 november 2017

De voorbereidingen voor de jaarlijkse SpringTeams wedstrijden zijn weer begonnen. Dit seizoen worden de wedstrijden gehouden in het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018, in onze turnhal aan de Ploegstraat 5 te Nijmegen.

Deze SpringTeams zijn er voor alle leden die zijn geboren voor 1 januari 2012. Het gaat hierbij om groepswedstrijden, waarbij er wordt gestreden op de lange mat, trampoline en de trampoline met kast. Er wordt dus niet individueel gesprongen, maar in groepsverband waarbij er een verplichte oefenstof is die per leeftijdsgroep verschilt.

Inschrijven voor de wedstrijd gaat dit jaar digitaal en kan via onderstaand formulier. De kosten voor deze wedstrijd bedragen € 3,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst van de turnhal. De inschrijving sluit op zondag 26 november, zodat er gestart kan worden met het maken van het wedstrijdschema. Naderhand inschrijven is niet mogelijk.

Na inschrijving ontvangt u in de week van 4 december een bevestiging via e-mail met de dag en het tijdstip van de wedstrijd waarin uw dochter of zoon is ingedeeld. Het wedstrijdschema zal rond die tijd ook op de website van De Hazenkamp komen te staan. Waarschijnlijk turnen de oudste deelnemers hun wedstrijd op de zaterdagmiddag en de jongste deelnemers op zondag.

Ten slotte; als iemand zich inschrijft voor de wedstrijd, dan gaan wij er vanuit dat hij/zij ook daadwerkelijk aanwezig zal zijn bij de wedstrijd. De SpringTeams zijn groepswedstrijden en bij afwezigheid van één of meer groepsleden, heeft dan consequenties voor de scores van de overige teamleden. Is er sprake van een blessure? Dan vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk te melden bij de train(st)er zodat er eventueel een nieuwe groepsindeling kan worden gemaakt.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u zich wenden tot de train(st)er of contact opnemen met ondergetekende. Wij wensen alle deelnemers veel succes met oefenen en zien jullie graag op 20 of 21 januari 2018!
Met sportieve groet namens de organisatie,

Marrit Zoet
marrit_zoet@hotmail.com

Ga naar de pagina om in te schrijven voor de SpringTeams

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht