SportQube

KIJK MEE NAAR DE BOUWWERKZAAMHEDEN

Je kunt elke dag de vorderingen zien want er hangt een webcam, die elke minuut een foto maakt. Ga naar webcam van de bouw. en bekijk de situatie minuut per minuut.

Je kunt op dezelfde site ook naar “uitvoering” gaan. Kies voor Talent Centraal, links ervan staan de foto’s, die regelmatig gemaakt worden.

Op bijgaande link geeft een fraaie indruk van ons toekomstig Talent Centraal.
Talent Centraal Filmpje

Op de site van aannemer Mertens vindt je foto’s van ons nieuwe TCN. Klink op deze link.

 

 

 

 

 

Eerdere berichten:

DE BOUW IS GESTART

SPORTACCOMMODATIE TALENT CENTRAAL KRIJGT NU VORM

De bouw van de nieuwe sportaccommodatie voor De Hazenkamp Gymsports en Stichting Top Judo Nijmegen op Sportpark De Dennen is weer een stap dichterbij.
Op vrijdag 7 april ondertekende wethouder Helmer-Englebert namens de gemeente Nijmegen de gunningsovereenkomst met Bouwbedrijf Mertens.

Na een aanbestedingsprocedure is de bouw van de sportfaciliteit nu definitief  gegund. Een selectiecommissie, bestaande uit een afvaardiging van de gemeente Nijmegen en de Stichting Talent Centraal Nijmegen (TCN), toetste de ingediende ontwerpen op onder andere architectonische kwaliteit, functionaliteit, jaarlijkse onderhoudskosten en de energieprestatie van het gebouw.

Het gebouw bestaat straks uit een breedtesportzaal, freerunningzaal, springzaal, kidsgym, dojo en twee turnzalen. Daarnaast is er ruimte voor medische begeleiding, onderwijs en onderzoek in samenwerking met CWZ, Fysiotherapie Bottendaal, HAN en Seneca.

Talent Centraal

Het sportcentrum wordt gebouwd op Sportpark De Dennen, op de hoek van de Rosa de Limastraat en Neerbosscheweg. In dit nieuwe sportcentrum is er ruimte voor topsport, breedtesport en talentontwikkeling. Stichting Talent Centraal Nijmegen wordt de huurder en exploitant van het nieuwe sportcomplex.

Het sportcentrum wordt uiterlijk 1 augustus 2018 opgeleverd.

Voor bewoners en belangstellenden wordt binnenkort een informatiebijeenkomst gehouden.

Nu we weten wie er bouwt, zijn we al aan de slag met verfijningen in het gebouw zelf. Zitten alle ruimten op de goede plek, zijn de loopwegen goed, indeling kleedruimten etc etc. Mertens hoopt in de zomer met de bouw te kunnen beginnen.