SCHRIJF JE NOG IN VOOR HET TURNKAMP 2017!

woensdag 21 juni 2017 | Hazenkamp

Het kan nog, er zijn nog enkele plaatsen vrij. In het nieuwe turnseizoen gaan we weer van start met het welbekende Turnkamp, en je kunt nog mee. Net als voorgaande jaren gaan we een weekend vol sportieve activiteiten en gezelligheid naar het oude vertrouwde Buitencentrum op Sint Walrick in Overasselt. Dit spektakel zal dit jaar…

Lees bericht

Talent Centraal Nijmegen

zondag 4 juni 2017 | Hazenkamp

Bijgaande film geeft een fraaie indruk van ons toekomstig Talent Centraal. Binnenkort gaat de schop de grond in… Talent Centraal Filmpje   (*: wijzigingen voorbehouden.)  

Lees bericht

Clubkampioenschappen Hazenkamp groot succes

zondag 28 mei 2017 | Recreatie

De Hazenkamp Clubkampioenschappen Breedtesport was een groot succes. Een warm weekend waar de kinderen uit de verschillende zalen uit Nijmegen, Beuningen, Groesbeek, Millingen, Molenhoek, Beek en Wijchen lieten zien wat ze al die weken geoefend hadden. Het was heel spannend! De prijs van één gratis deelname aan het Turnkamp 2017 is gevallen op lotnummer 535. De…

Lees bericht

John Thoonsen treedt terug als voorzitter

zaterdag 20 mei 2017 | Hazenkamp

Na twee jaar met veel enthousiasme de voorzittersrol op zich genomen te hebben heeft John Thoonsen besloten af te treden als voorzitter. John gaat dit voorjaar starten met een opleiding naast zijn baan als huisarts. Hierdoor heeft hij keuzes moeten maken waar het gaat om de wijze waarop hij de spaarzame tijd die overblijft invult….

Lees bericht

Hemelvaartsdag geen recreatieve lessen

donderdag 18 mei 2017

Op donderdag  25 mei is het Hemelvaartsdag. Op deze vrije dag vinden geen recreatieve lessen plaats. (Dus geen les op deze dag in de Klif, in Beek en Gildenkamp). Op vrijdag 26 mei gaan alle lessen wel gewoon door.

Lees bericht