Categorie: Recreatie

Inschrijving Onderlinge Clubkampioenschappen geopend!

woensdag 21 februari 2018 | Recreatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 organiseren we weer de jaarlijkse Onderlinge Clubkampioenschappen in onze turnhal aan de Ploegstraat 5 te Nijmegen. Deze wedstrijd is bedoeld voor alle jeugdleden die zijn geboren vóór 1 juni 2012. Inschrijven voor de Clubkampioenschappen gaat digitaal en kan via deze pagina. De kosten voor deze wedstrijd bedragen € 3,00…

Lees bericht

Carnavalsvakantie van zo 11 febr. t/m 17 febr.

woensdag 7 februari 2018 | Recreatie

Onze recreatieve lessen gaan niet door in de Carnavalsvakantie, die begint op zondag 11 februari  tot en met zaterdag 17 februari. Dan starten we weer met trainingen op zondag 18 februari. Fijne Carnavalsvakantie allemaal.    

Lees bericht

Uitslagen SpringTeams breedtesport 2018

zondag 21 januari 2018 | Hazenkamp, Recreatie

In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 januari 2018 hebben in onze turnhal aan de Ploegstraat 5 te Nijmegen, de jaarlijkse SpringTeams wedstrijden plaatsgevonden. Hier vindt u de uitslagen.

Lees bericht

WE ZIJN WEER GESTART

dinsdag 5 september 2017 | Recreatie

Trainers, assistenten, stagiaires van onze jeugd-turn en free running groepen staan weer klaar voor de kinderen op onze locaties in Nijmegen (Uranusstraat, Mondial College, Heidebloemstraat, Gildenkamp en turnhal), Molenhoek, Beuningen, Groesbeek, Beek, Millingen en Wijchen. Kijk op het Rooster op deze site  en kom een keertje mee proefdraaien met 2 gratis lessen. Je bent van harte welkom.

Lees bericht

VANAF ZONDAG 27 AUGUSTUS STARTEN AL ONZE LESSEN WEER!!

maandag 3 juli 2017 | Recreatie

We starten weer als de scholen beginnen. Dus als je na de zomervakantie weer naar school gaat dan beginnen ook onze turnlessen/ouder peuterlessen/free runninglessen en senioren-lessen weer en dat is in de week vanaf zondag 27 augustus. Als je zou willen uitschrijven als lid, vul dan het ‘Uitschrijf-formulier’ op onze site in, dan komt het in…

Lees bericht