Categorie: Hazenkamp

Viering 90-jarig jubileum zondag 4 febr. ’18

maandag 20 november 2017 | Hazenkamp

De Hazenkamp zal op zondag 4 februari 2018 haar 90 jarige jubileum vieren.  Alle leden en oud-leden zijn van 14:30 tot 17:30 uur van harte welkom in het Huis van de Geschiedenis, Marienburg 26, 6511 PS Nijmegen. Er is tevens een expositie ingericht die tot 2 weken na de viering te bezichtigen is.

Lees bericht

De Hazenkamp Gymsports is erkend door de KNGU als RTC (regionaal trainingscentrum) Turnen Dames.

woensdag 8 november 2017 | Hazenkamp, Wedstrijdsport

KNGU-directeur Mevr. van der Plas en Merijn Berendsen (de Hazenkamp Gymsports) hebben in het bijzijn van o.a., Bondscoach Gerben Wiersma (KNGU), hoofdtrainer Edwin Zegers en enkele topsportturnsters in de turnhal van de Hazenkamp de samenwerkingsovereenkomst getekend. Merijn Berendsen geeft namens het bestuur aan trots te zijn op de nieuwe status; ‘Het is een mooie erkenning…

Lees bericht

PARTY XXL TURNKAMP 2017

woensdag 21 juni 2017 | Hazenkamp

In het weekend 15, 16 en 17 september is ons grote Turnkamp.  40 leiding staan weer klaar en 160 kinderen/jongeren gaan mee. Dat moet wel een mooi groot feestje worden. Onze recreatieve lessen op de zaterdag en zondag gaan gewoon door.

Lees bericht

Talent Centraal Nijmegen

zondag 4 juni 2017 | Hazenkamp

Bijgaande film geeft een fraaie indruk van ons toekomstig Talent Centraal. Binnenkort gaat de schop de grond in… Talent Centraal Filmpje   (*: wijzigingen voorbehouden.)  

Lees bericht

John Thoonsen treedt terug als voorzitter

zaterdag 20 mei 2017 | Hazenkamp

Na twee jaar met veel enthousiasme de voorzittersrol op zich genomen te hebben heeft John Thoonsen besloten af te treden als voorzitter. John gaat dit voorjaar starten met een opleiding naast zijn baan als huisarts. Hierdoor heeft hij keuzes moeten maken waar het gaat om de wijze waarop hij de spaarzame tijd die overblijft invult….

Lees bericht