Wedstrijdgroepen

Turnkleding Wedstrijdsport Dames

Beste turnster, ouders, verzorgers,

Komend seizoen zullen alle wedstrijdturnsters in een nieuw turnpakje worden gestoken. Om de 2 jaar wisselen de turnpakjes en om de 4 jaar de trainingspakken voor de wedstrijdgroepen. Voor het seizoen 2017-2019 worden nu dus alleen de turnpakjes gewisseld. Over 2 jaar ook weer de trainingspakken.

Voor de dames in de eerste/tweede-, de derde divisie, N2-N3 en de voorbereidingsgroep midden- en onderbouw is gekozen voor een turnpakje met lange mouw. De dames uit de vierde tot en met zesde divisie dragen een turnpakje met korte mouwen.

De Hazenkamp hecht waarde aan een uniforme en professionele uitstraling van zowel de sporters als het kader. Het trainingspak is voor zowel de turnsters en het kader gelijk. Het dragen van verenigingskleren op wedstrijden is verplicht.

Voor alle dames die wedstrijden turnen kan de kleding gepast worden. Dit is aan te raden omdat er andere stoffen gebruikt zijn in de pakjes waardoor het niet makkelijk te vergelijken is met vorig seizoen.

Kom daarom op woensdag 20 september van 17.00 uur tot 18.30 uur, of donderdag 21 september van 17.00 uur tot 18.30 uur, of vrijdag 22 september van 17.00 uur tot 18.30 uur passen.

De bestelling sluit op 29 september, bestel dus op tijd. Daarna is bestellen niet meer mogelijk voor dit seizoen!

Dames Turnpakje: kleine maten
8 t/m 14
volwassen maten
T0 t/m T4
Korte mouw €76,86 €84,06
Lange mouw: €97,20 €104,40
Wokkel (1 maat) € 5,00  
Trainingspak
Damesmodel  € 76,28 € 76,28

De trainingspakken kunnen ook de website besteld worden, er is geen passessie gepland (dus graag even passen via teamgenootjes). De trainingspakken worden voorzien van een opdruk van De Hazenkamp Gymsports.

Bij sluiting van de bestelling op de website zullen wij de bestelling plaatsen bij Moreau/Hesters. Deze zal de bestelling plaatsen bij Moreau in Frankrijk. Turnpakjes hebben een levertijd van 6 tot 8 weken. Trainingspakken 10 tot 12 weken en daarna zal deze nog bedrukt moeten worden met het Hazenkamp Gymsports logo. De levertijd is lang, omdat het turnkleding speciaal voor de vereniging wordt geproduceerd. Wij zijn afhankelijk van Moreau Frankrijk, en doen er alles aan om de bestelling zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

De Hazenkamp Gymsports is niet aansprakelijk voor de levering en kwaliteit van de turnkleding. Bij klachten over het turnpakje kunt u direct contact opnemen met Hesters.

U kunt de nieuwe wedstrijdkleding bestellen via onderstaande knop:

dameskleding

Ik zie jullie graag op de passessies.

Met sportieve groet,
Cindy Kwinten
turnkledinghazenkamp@gmail.com