Terug naar agendaoverzicht

Clubkampioenschappen

Datum: 13-04-2019 t/m 14-04-2019

Op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 organiseren we de jaarlijkse Onderlinge Clubkampioenschappen in SportQube aan de Rosa de Limastraat te Nijmegen.

Deze wedstrijd is bedoeld voor alle jeugdleden die zijn geboren vóór 1 juni 2013. Het gaat hierbij om individuele wedstrijden, waarbij er een verplichte oefenstof is die per niveau verschilt. Tijdens deze wedstrijd kun je aan je ouders, vriendjes/vriendinnetjes, opa/oma en andere belangstellenden laten zien wat je allemaal geleerd hebt tijdens de lessen. Aan het einde van de wedstrijd is er voor de winnaars van de verschillende categorieën een medaille en voor alle deelnemers een aandenken.

Inschrijven voor de Clubkampioenschappen kan via het formulier onderaan deze pagina. De kosten voor deze wedstrijd bedragen € 3,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst van de turnhal. De inschrijving sluit op donderdag 14 maart, zodat er gestart kan worden met het maken van het wedstrijdschema. Naderhand inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Bij inschrijving gaan wij er van uit dat de deelnemer aanwezig zal zijn op het tijdstip waarop hij/zij is ingedeeld. Er kan helaas geen uitspraak gedaan worden over welk niveau op welke dag wordt ingedeeld omdat dit afhankelijk is van het aantal inschrijvingen. Na inschrijving ontvangt u in de week van 18 maart een bevestiging via e-mail met de dag en het tijdstip van de wedstrijd waarin uw dochter of zoon is ingedeeld.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u zich wenden tot de train(st)er of contact opnemen met ondergetekende. Wij wensen alle deelnemers veel succes met oefenen en zien jullie graag op 13 of 14 april 2019!

Met sportieve groet namens de organisatie,

Marrit Zoet
wedstrijdbreedtesport@hazenkamp.nl