Terug naar agendaoverzicht

Kersttoernooi 2018

Datum: 28-12-2018 t/m 30-12-2018

Beste turnliefhebber,

Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan het Kersttoernooi in het weekend van 29 en 30 december. De ideale gelegenheid om er na de kerst- en feestdagen weer eens op uit te trekken en deel te nemen of te genieten van een gezellige en sportieve turnwedstrijd! Dit jaar in het bijzonder bent u van harte welkom in onze nieuwe accommodatie SportQube in Nijmegen.

We organiseren voor de jonge turners en turnsters een teamwedstrijd en voor de oudere turners en turnsters is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een toestelwedstrijd. De wedstrijden zijn bedoeld voor de volgende divisies.

  • Talentendivisie
  • Eerste divisie
  • Tweede divisie
  • Derde divisie

De wedstrijd is zowel voor heren als voor dames, waarbij alle herenwedstrijden op zaterdag 29 december plaatsvinden. De dames wedstrijden zijn verdeeld over de zaterdagmiddag en de zondag. Naar verwachting vinden de toestelwedstrijden voor de derde divisie plaats op zaterdagmiddag en begin van de avond. De team- en toestelwedstrijden voor andere divisies zullen zoveel mogelijk op de zondag worden gepland. De officiële indeling zal pas na het sluiten van de indeling bekend worden gemaakt.

De kosten voor deelname bedragen € 25,- per team en voor de toestelwedstrijd wordt een vergoeding gevraagd van € 5,- per toestel waarop wordt ingeschreven. Inschrijven kan via onderstaande formulieren tot uiterlijk vrijdag 23 november a.s. Wilt u meer dan één team inschrijven? Dan dient u het formulier voor elk extra team opnieuw in te vullen. Houd er rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, dus het is verstandig om tijdig in te schrijven!

Inschrijfformulieren:
Teamwedstrijd Dames | Teamwedstrijd Heren
Toestelwedstrijd Dames | Toestelwedstrijd Heren

Voor meer informatie over de wedstrijden, vindt u onderaan de pagina de informatiebrief en het deelnamereglement. Verder zal op deze pagina updates met betrekking tot het toernooi worden geplaatst. Daarnaast raden we u aan om ook onze Facebookpagina goed in de gaten te houden!

We hopen u op tijdens het toernooi te mogen begroeten in SportQube!

Sportieve groet,
Namens het organisatiecomité,
Misha Tilanus | misha.tilanus@hazenkamp.nl

Bijlages:

Kersttoernooi 2018 – Informatiebrief Dames Turnen
Kersttoernooi 2018 – Deelnamereglement Dames Turnen
Kersttoernooi 2018 – Informatiebrief Heren Turnen
Kersttoernooi 2018 – Deelnamereglement Heren Turnen