Terug naar agendaoverzicht

SpringTeams

Datum: 19-01-2019 t/m 20-01-2019

De voorbereidingen voor de jaarlijkse SpringTeams wedstrijden zijn weer begonnen. Dit seizoen worden de wedstrijden gehouden in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 januari 2019, in onze nieuwe turnhal SportQube aan de Rosa de Limastraat te Nijmegen.

Deze SpringTeams zijn er voor alle leden die zijn geboren voor 1 september 2012. Het gaat hierbij om groepswedstrijden, waarbij er wordt gestreden op de lange mat, trampoline en de trampoline met kast. Er wordt niet alleen beoordeeld op moeilijkheid, maar ook op netheid en samenwerking. Er wordt dus niet individueel geturnd, maar in groepsverband waarbij er een verplichte oefenstof is die per leeftijdsgroep verschilt.

Inschrijven voor de wedstrijd kan via onderstaande knop. De kosten voor deze wedstrijd bedragen € 3,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst van de turnhal. De inschrijving sluit op zondag 25 november, zodat er gestart kan worden met het maken van het wedstrijdschema. Naderhand inschrijven is niet mogelijk.

Na inschrijving ontvangt u in de week van 3 december een bevestiging via e-mail met de dag en het tijdstip van de wedstrijd waarin uw dochter of zoon is ingedeeld. Het wedstrijdschema zal rond die tijd ook op de website van De Hazenkamp komen te staan. Waarschijnlijk turnen de oudere deelnemers hun wedstrijd op de zaterdag en de jongere deelnemers op zondag.

Ten slotte; als iemand zich inschrijft voor de wedstrijd, dan gaan wij ervan uit dat hij/zij ook daadwerkelijk aanwezig zal zijn bij de wedstrijd. De SpringTeams zijn groepswedstrijden en bij afwezigheid van één of meer groepsleden, heeft dit consequenties voor de scores van de overige teamleden. Is er sprake van een blessure? Dan vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk te melden bij de train(st)er zodat er eventueel een nieuwe groepsindeling kan worden gemaakt.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u zich wenden tot de train(st)er of contact opnemen met Marrit Zoet via marrit_zoet@hotmail.com. Wij wensen alle deelnemers veel succes met oefenen en zien jullie graag op 19 of 20 januari 2019!

  • Ja, ik wil meedoen aan de SpringTeams

  • Gegevens turnles

    Vul hier in, in welke wijkzaal uw dochter/zoon les heeft.
  • :
  • :