Terug naar agendaoverzicht

Turnkamp 2019

Datum: 20-09-2019 t/m 22-09-2019

Aan alle leden van De Hazenkamp Gymsports,

In het begin van het nieuwe turnseizoen staat het jaarlijkse Turnkamp weer gepland. Ga jij ook mee?! Het zal een weekend vol sportiviteiten, spellen en plezier worden. Ook dit jaar vindt het plaats in het oude vertrouwde Buitencentrum op Sint Walrick in Overasselt. De datum van dit gezellige weekend staat op:

vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september 2019

Het kamp is bedoeld voor alle jeugdleden van 8 jaar en ouder, die in september 2019 lid zijn van De Hazenkamp. Op het kamp zullen zij onder begeleiding van ongeveer 40 enthousiaste train(st)ers, assistenten, vrijwilligers en zorgmoeders een weekend beleven vol met leuke spelletjes, verkleedpartijen, sportspelen en spokentocht!

Voor de oudere kinderen (ongeveer vanaf de 1eklas van de middelbare school) is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een apart programma in het Huttenkamp. Onder begeleiding slapen zij in kleine houten hutjes en hebben ze een programma dat speciaal op hun leeftijd en interesses is afgestemd. Op deze manier is ook voor kinderen van wat oudere leeftijd het kamp nog steeds spannend, uitdagend én gezellig!

Het kamp gaat van start aan het einde van de vrijdagmiddag op 20 september. We hebben, in verband met de veiligheid en het aantal beschikbare slaapplaatsen een maximum aantal kinderen dat meekan.

Schrijf je dus snel in want vol is vol!!
Inschrijven kan, via onderstaande link, vanaf maandag 6 mei aanstaande.

Mee gaan op kamp kost € 72,50 per kind. Dit bedrag dient direct betaald te worden bij het inschrijven op de site, dit gaat via iDeal.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestiging, dat je hebt ingeschreven en de betaling voldaan is. Informatie over hoe laat en waar je je precies moeten melden, ontvang je later. Mocht je onverhoopt toch willen annuleren dan kan dat tot 1 september met teruggifte van het inschrijfgeld.

De inschrijving sluit op 30 juni of eerder als het maximale aantal deelnemers bereikt is.

Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met ons via het e-mailadres hazenturnkamp@gmail.com. Wij hopen jullie allemaal te zien op het turnkamp, zodat we er met z’n allen weer een onvergetelijk feestelijk weekend van kunnen gaan maken!

Met sportieve groeten namens alle leiding,

Sem Richter en Tiane Tilanus
Hoofdleiding Turnkamp 2019

hazenturnkamp@gmail.com

Meld je aan voor het basis turnkamp

Meld je aan voor het hutten turnkamp