Veelgestelde vragen

Kan ik een proefles komen volgen?

Het is zeker mogelijk een proefles te volgen.

Klik op de link: Neem een proefles.

Dan wordt je door het programma geleid om een keuze te maken uit één van onze lessen.

Als je de proeflessen leuk hebt gevonden en je wilt lid worden, dan kun je inschrijven via het inschrijfformulier op de site.

Is er een wachtlijst?

Voor veel zalen en groepen zijn geen wachtlijsten. Daar kun je zo naar toe gaan, een les meedoen en met de trainer overleggen hoe het verder gaat.

Voor een aantal groepen is er momenteel wel een wachtlijst:

Zaterdag

Turnhal Ploegstr 5 10.30 – 11.30 Meisjes 6 – 9 jaar
Turnhal Ploegstr 5 11.30 – 12.30 Meisjes 9 – 11 jaar
Turnhal Ploegstr 5 12.30 – 13.30 Tienergroep v.a. 12 jaar

Zou je op de wachtlijst willen, stuur een email naar info@hazenkamp.nl en geef door voor welke groep jij op de wachtlijst zou willen komen te staan.

Wat is de hoogte van de contributie?

De hoogte van de contributie is afhankelijk van het aantal wekelijkse trainingsuren, ongeacht de aard van de activiteit. Bekijk de contributietabel voor meer informatie over de tarieven.

Voor één lesuur betaal je € 20,30 per maand (10 periodes per jaar, juli en augustus wordt geen contributie berekend). Voor 1,5 uur betaal je €30,40 per maand. Enz.

De contributie wordt naar keuze van het lid geïnd.

  • a. via automatische incasso in 10 of 12 termijnen (lessen vanaf 3,5 uur worden geïnd in 12 maanden)
  • b. per nota in één of twee termijnen, waarbij € 4,00 per nota aan kosten verschuldigd is.

De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd vanaf de maand waarin de eerste les valt. Wijzigingen in het aantal trainingsuren per week moeten vóór de 15e van de maand bij de ledenadministratie bekend zijn om tijdig verwerkt te kunnen worden. De kosten voor onderlinge wedstrijden, evenementen en activiteiten buiten het lesrooster om (instuiven, stages, kamp, onderlinge wedstrijden) zijn niet in de contributie inbegrepen.

Ik wil turnen in een wedstrijdgroep, kan dat?

Ben je een turnster van een andere vereniging en heb je ervaring in een wedstrijdgroep, neem contact op met info@hazenkamp.nl.

Heb je nog geen ervaring met wedstrijdturnen, maar wel interesse? Laat het weten aan je trainer, hij/zij zal je vertellen wat de mogelijkheden zijn.

 

Ik heb een 6 jarige dochter die wil gaan turnen? Wat moet ik doen?

Kijk op de site naar de locatie dicht bij je woning. Ga naar de les van je keuze en je mag 2 x gratis meedoen. Daarna mag je lid worden. De trainster legt uit hoe dit in z’n werking gaat.

 

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.