Sportfeestjes

Vier je verjaardag bij Hazenkamp Gymsports!

Ben je jarig (geweest), en sta je al te springen van enthousiasme voor een leuk sportfeest? Vier dan je feestje bij Hazenkamp Gymsports!
Jij en al je vrienden zijn van harte welkom in onze gloednieuwe springzaal, freerunzaal of turnzaal.
Wie kan er het hoogste springen? Wie kan er de coolste tricks? Maak er een dag van waar je nog dagen van ondersteboven bent!

Een standaard sportfeestje duurt één uur. Je kan kiezen of je wilt springen, freerunnen of turnen. Is één uur niet genoeg voor jou, dan kun je je feest uitbreiden met een tweede uur. Klik op onderstaande buttons om de beschikbaarheid van de zalen te controleren en je feestje te reserveren. Wil je een feest van twee uur, reserveer dan voor beide zalen een (aansluitend) uur of neem contact met ons op via kinderfeestje@hazenkamp.nl

Reserveer een springfeest

Reserveer een freerunfeest

Reserveer een turnfeest

Ook is het mogelijk om eten en drinken te krijgen in de kantine. Tegen een speciaal feest tarief kan er een lekkere bak friet, een snack naar keuze (frikandel, kroket, kaassouflé) en een drankje gehaald worden. Deze kun je gemakkelijk bij boeken als je je sportfeest reserveert. 

 Voor overige vragen en/of speciale wensen; stuur een mailtje naar Kinderfeestje@hazenkamp.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.