Vacatures & Stages

Vacatures

Leiding / trainer gezocht

Je bent altijd welkom bij ons als je een leuke turnclub zoekt om een middag/avond actief in te zijn: kom assisteren/lesgeven in één van onze wedstrijd en recreatieve groepen.

Als je bent opgeleid als turntrainer-ster dan kun je zo bij ons aan de slag. Ook als je nog ‘in opleiding’ bent, zetten we het traject bij ons gewoon door.

Neem contact op onze breedtesport manager berthe.vandeweem@hazenkamp.nl.

Stages

Opleiden doe je voor een belangrijk deel in de praktijk door een stage te lopen. Binnen onze vereniging lopen niet alleen eigen leden stage maar zo hebben wij regelmatig stagiaires in huis van het ROC Nijmegen (CIOS), maar ook van het ROC uit Boxmeer, Arnhem en zelfs Tilburg!

Daarnaast kunnen HBO-studenten bij De Hazenkamp Gymsports stage lopen, bijvoorbeeld vanuit de opleiding “Sport, Gezondheid en Management”. Wie interesse heeft in het volgen van een stage bij De Hazenkamp Gymsports of wie wil kijken naar de mogelijkheden, neem dan ook contact op met onze breedtesport manager berthe.vandeweem@hazenkamp.nl. We bespreken je wensen en zoeken een geschikte plek voor jou.