Zomerprogramma SportQube

Sporten in de zomervakantie?

Dat kan in SportQube!

Het programma van week 29 (16 t/m 20 juli)

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je tussen 10 en 2 uur binnenlopen en lekker komen sporten. Je kunt vrij turnen en vrij trampolinespringen in onze turn- en springzaal. Daarnaast bieden we een programma aan dat wisselt per dag en per week met tal van leuke sporten en spellen. Zo kun je niet alleen turnen en springen, maar ook judoën, freerunnen of een les taekwondo volgen. Of doe je mee met een spel Mastermind of levend Gazenbord in de turnzaal? Trampolinedans of trefbal in de springzaal? Of een potje Apenkooien? We hebben voor ieder wat wils!

  • Van 9 juli tm 17 augustus
  • Van dinsdag tot en met zaterdag
  • Tussen 10:00 en 14:00
  • Les van trainers

Tickets kun je hier online bestellen voor €7,50 per stuk of bij binnenkomst aan de bar voor €8,- of koop een 3-strippenkaart en ontvang je 4e ticket gratis! Een strippenkaart is niet persoonlijk, je mag dus ook met vriendjes, broers en zussen op één kaart.

Ticket(s) kopen

Strippenkaart kopen

Let op: Deelname is op eigen risico.

Deelname kan ook via Stichting Leergeld. Stichting Leergeld stelt strippenkaarten beschikbaar vanuit het zomer activiteiten budget. Meer info: https://www.leergeldnijmegen.nl/hulp-voor-mijn-kind/zomeractiviteiten-voor-mijn-kind