Onze lessen

TurnPromotieTeam (TPT)

hier downloaden:

TPT rooster April-Juli + start nieuw turnseizoen 2019 kl

TurnPromotieTeam van De Hazenkamp Gymsports is een enthousiaste groep van ongeveer 40 tot 45 springers en springsters. Al jarenlang verzorgen zij bij allerlei grote en kleinere evenementen spectaculaire demonstraties. De grootste en misschien wel meest succesvolle optredens zijn de demonstraties tijdens de Vlaggenparades, de opening van de Vierdaagsefeesten van Nijmegen. Al enkele keren is het TurnpromotieTeam van de Hazenkamp er in geslaagd het duizenden mensen tellende publiek te laten genieten en kreeg hiervoor ook veel waardering in de pers.

Optredens

Het TurnPromotieTeam verzorgt regelmatig optredens op braderieën en sportgala’s. De spectaculaire demonstraties zijn gemakkelijk aan te passen aan de situatie of voorkeuren van de organisator van een evenement. Er kan er onder andere een flitsende minitrampoline-show worden opgevoerd. Hierbij springen de springers en springsters rakelings snel achter elkaar en over elkaar heen, terwijl zij ondertussen allerlei capriolen uithalen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten luchtkussens, waarbij het accent meer ligt op acrobatische elementen. Ook hierbij volgen de sprongen elkaar in hoog tempo op, waardoor ook dit onderdeel altijd veel applaus oogst. Waar mogelijk worden de demonstraties afgesloten met de grote finale: de brandende hoepel. Bij dit onderdeel wagen de springers en springsters hun leven door een serie sprongen uit te voeren door en over een hoepel die in brand staat! tpt2

Mogelijkheden op maat voor uw evenement

Het TPT heeft zeer veel mogelijkheden, ook voor uw evenement! U kunt een keuze maken uit de reeds beschreven onderdelen die TPT kent, maar daar blijft het niet bij. Zij kunnen ook een optreden ‘op maat’ verzorgen. In het verleden heeft TPT meerdere malen een optreden verzorgd in samenwerking met het Circus Colourful City, waarbij de sprongen afgewisseld werden met toneel en theater. Tevens zijn er demonstraties verzorgd tijdens Paardendagen met spectaculaire sprongen over paarden. Naast het springen over paarden is er in het verleden ook regelmatig over auto’s en met bedrijfsvlaggen gesprongen! Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden voor úw evenement of bedrijf!

Sponsoring

Ook op het gebied van sponsoring is er veel mogelijk. Dit geldt voor zowel aparte sponsoren als voor organisatoren van evenementen waar TPT optreedt. Zo springen de trampolinespringers een aantal sprongen met vlaggen in de hand. Hier kan een bedrijfslogo op gedrukt worden of er kan gesprongen worden met vlaggen die door uw bedrijf worden aangeleverd. Dit is natuurlijk een geweldige aandachtstrekker! Daarnaast kunt u uw bedrijf nog eens extra onder de aandacht brengen door sponsordoeken op te hangen rondom het demonstratieterrein. Van alle sponsoren wordt de naam omgeroepen tijdens de demonstraties van het TurnPromotieTeam. Over het algemeen worden de demonstratie door enkele honderden mensen bekeken, dus ook dit zou een uitstekende manier kunnen zijn om uw bedrijf bij het publiek bekend te maken. Over de mogelijkheden voor sponsoring kunt u vrijblijvend contact opnemen via e-mail. tpt

Kruislingse salto’s

Landelijke bekendheid verwierf het TPT door haar achtereenvolgende optredens bij het beroemde Televisieprogramma van Jos Brink, ‘Wedden Dat’ en de Postcodeloterij Recordshow. Hierbij is er een record gevestigd van kruislingse salto’s. Het was hierbij de bedoeling om met minitrampolines in één minuut zoveel mogelijk salto’s over en achter elkaar te springen. Er zijn binnen de groep al weer mensen die er wel oren naar om een poging te doen dit record nog scherper te stellen. Binnenkort komen er op deze site videofragmenten van deze televisieopnames. Wilt u op uw evenement een dergelijke poging laten plaatsvinden? Neemt u contact op per e-mail.

Informatie

Voor meer informatie over TPT kunt u contact opnemen met Berthe van de Weem, tel. 06-51 311818 of stuur een email.