Terug naar nieuwsoverzicht

Goed NK voor Dewi en Raisha

zondag 15 juni 2014 | Wedstrijdsport

Vanochtend had Dewi van Rooij haar Nederlands Kampioenschap. Ze eindigde op een prachtige vierde plaats. Jammer genoeg is dat net naast het podium, maar ze mag er wel trots op zijn. Vierde van Nederland bij de pupillen 2 is een knappe prestatie.

in de tweede wedstrijd waren Raisha Rosario en Juliette Berens aan de beurt. Voor Raisha was het ook haar Nederlands kampioenschap als jeugd 1 turnster. Een mooie 3e plaats op vloer, een 4e op balk, een 7e op sprong en 9e op brug leverde een knappe 5e plaats in het eindklassement op.

voor Juliette was het de laatste voorbereidende wedstrijd voor het NK in Ahoy van volgende week. Juliette behaalde een knappe 1e plaats.

Reina Beltman en Maartje Ruikes gebruikten de wedstrijd in Hoofddorp als oefening voor het NK. Reina deed brug en balk om daar een paar nieuwe elementen uit te proberen. Beide oefeningen gaven vertrouwen voor volgend weekend.

Maartje turnde een volledige meerkamp met een totaalscore van 53,7 punten, een nieuw record voor haar. Dat geeft veel vertrouwen voor volgend weekend en maakt Maartje mede kanshebber voor de titel.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht