Terug naar nieuwsoverzicht

Onderlinge Clubkampioenschappen

woensdag 21 februari 2018 | Recreatie

Op zaterdag 21 en zondag 22 april 2018 organiseren we weer de jaarlijkse Onderlinge Clubkampioenschappen in onze turnhal aan de Ploegstraat 5 te Nijmegen. Deze wedstrijd is bedoeld voor alle jeugdleden die zijn geboren vóór 1 juni 2012. Tijdens deze wedstrijd kun je aan je ouders, vriendjes/vriendinnetjes, opa/oma en andere belangstellenden laten zien wat je allemaal geleerd hebt tijdens de lessen. Iedereen is welkom!

De inschrijving is inmiddels gesloten. De kosten voor deze wedstrijd bedragen € 3,00 per persoon, te betalen bij binnenkomst van de turnhal. In de week van 26 maart ontvangen alle deelnemers een bevestiging via e-mail met de dag en het tijdstip van de wedstrijd waarin uw dochter of zoon is ingedeeld. Het wedstrijdschema zal rond die tijd ook op de website van De Hazenkamp komen te staan. Waarschijnlijk turnen de jongens en de deelnemers in niveau 4 en 5 (gevorderd niveau) hun wedstrijd op de zaterdag en de deelnemers in niveau 1 en 2 (beginners niveau) op zondag. De wedstrijden van niveau 3 worden waarschijnlijk over beide dagen verspreid. Je train(st)er weet in welk niveau jij turnt.

Ten slotte; als iemand zich inschrijft voor de wedstrijd, dan gaan wij er vanuit dat hij/zij ook daadwerkelijk aanwezig zal zijn bij de wedstrijd. Is er sprake van een blessure? Dan vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk te melden bij de train(st)er zodat daar rekening mee kan worden gehouden.

De bijbehorende filmpjes kun je vinden via de volgende links:

Meisjes niveau 1: https://youtu.be/qjrdFbyvVac
Meisjes niveau 2: https://youtu.be/-oSpL05lPZc
Meisjes niveau 3: https://youtu.be/xXtW4YxC7jw
Meisjes niveau 4: https://youtu.be/X4frzIltwJs

Jongens niveau 1: https://youtu.be/FANIkzxrlg4
Jongens niveau 2: https://youtu.be/x9UnKfRueg4

Heeft u nog vragen? Dan kunt u zich wenden tot de train(st)er of contact opnemen met ondergetekende. Wij wensen alle deelnemers veel succes met oefenen en zien jullie graag op 21 of 22 april 2018!

Met sportieve groet namens de organisatie,
Marrit Zoet, marrit_zoet@hotmail.com

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht