Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe trainster en collega!

woensdag 6 juni 2018 | Hazenkamp

Op 1 juni is Domenique Kuenenger begonnen bij de Hazenkamp. Niet alleen zal zij in het nieuwe seizoen turnlessen gaan geven, ook is zij onze nieuwe administratief medewerkster. We zijn ontzettend blij dat we met Domenique 2 vacatures in 1 keer kunnen opvullen. In onderstaande tekst stelt zij zich aan jullie voor, maar jullie zullen haar snel genoeg tegen komen in de huidige turnhal of in SportQube. Domenique, we wensen je heel veel plezier en succes!

Lieve leden, ouders en andere betrokkenen,

 

Ik mag mij sinds 1 juni de gelukkige noemen om deel uit te mogen maken van jullie gave vereniging! Om die reden wil ik mij bij deze graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Domenique Kuenenger, ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend Joris in Nijmegen. Binnen de vereniging ga ik een rol vervullen als financieel administratief medewerkster en daarnaast ga ik ook les geven.

Wat mij bij jullie brengt? Zelf heb ik ruim 15 jaar geturnd, van mijn 4e tot mijn 20e, in een klein dorpje in de Achterhoek. Jaren heb ik dat met heel veel passie en toewijding gedaan. De niveaus waren destijds nog heel anders aangeduid, maar het zou nu ongeveer te vergelijken zijn met de 1e of 2e divisie. Toen ik ging studeren lukte het mij niet om de trainingsuren daarmee te combineren en ben ik gestopt. Sindsdien sport ik nog wel heel graag, ik doe aan hockey, stijldansen en maak nog wel eens een rondje op mijn racefiets.

Na een studie aan de Pabo, waar ik een leuke tijd heb gehad, maar wat toch niet de juiste keuze bleek ben ik Rechten gaan studeren. Via die richting ben ik uiteindelijk werkzaam geraakt bij de bank. Een mooie ervaring. Al vind ik het nu fantastisch om alle elementen en mijn ervaringen te bundelen binnen jullie vereniging. Ik hoop dan ook dat ik een toegevoegde waarde kan zijn. Zelf heb ik er in ieder geval ONtzETteND veel zin in. Ik hoop jullie binnenkort allemaal, althans.. velen van jullie 😉 te mogen ontmoeten. Tot snel.

Sportieve groet,

Domenique

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht