Springzaal

Springzaal in SportQube

Kom springen in de springzaal in SportQube! De springzaal bestaat uit 20 geschakelde trampolines en 2 lange trampolinebanen. Natuurlijk zijn de trampolines te gebruiken om allerlei turntechnieken te leren en ontwikkelen, zoals salto’s en barani’s. Maar de springzaal heeft nog veel meer te bieden: wat dacht je van potje Ultimate Dodgebal, een andere Jumpgame of een uurtje QuBeFit! Wat dat allemaal is, dat lees je hieronder.

De springzaal is op 3 manieren te gebruiken: Je kunt deelnemen aan lessen die er gegeven worden, je kunt een uur vrij komen springen óf je kunt de springzaal huren (erg leuk voor een feestje of uitje).

1. Vrij springen

Ben jij thuis niet van de tuintrampoline af te slaan? Wil jij ook leuke truckjes uitproberen in de geweldig springzaal met wel 20 trampolines en echte springbanen. Laat je graag aan anderen zien hoe je tegen de trampoline-muur aan kan springen?

Kom langs, met je vriendjes voor een gezellig en sportief uur, onder toezicht.

Boek hier je ticket(s)

2. Sportfeestjes

Je feestje in SportQube? Dat kan! Je kunt kiezen of je één of twee uur komt sporten en je kunt kiezen uit verschillende clinics: turnen, trampoline springen of freerunnen.
Heb je vragen of speciale verzoeken, neem dan contact met ons op via: kinderfeestje@hazenkamp.nl.

Reserveer hier je sportfeestje

3. Verhuur springzaal

Je bent op zoek naar een leuke activiteit om met een groep te ondernemen en je wilt wel eens iets anders doen dan een uurtje bowlen? Kom dan een uur Jumpgames doen in de springzaal! Kies je voor een potje Ultimate Dodgeball (trefbal op trampolines) of ga je een ander (bal)spel in de trampolinezaal uitvoeren? Heeft je groep wat inspiratie en aanmoediging nodigen dan zorgen wij voor een leuke trainer. Natuurlijk mag je ook alleen de zaal huren. Als je interesse hebt kun je contact opnemen met ons via: springzaal@sportqube.nl

4. Sport & Spel in Springzaal

Dat je trampolines alleen voor turnen kunt gebruiken is onzin! Wat dacht je van een potje trefbal springend vanaf de trampoline? Of een jumpdunk in het basketbalnet? In deze les gaat de trainer allerlei vormen van (bal)spelen met jullie doen in de springzaal. Iedere les ziet er anders uit, maar we kunnen je één ding garanderen: na 1 uur de zaal door stuiteren op de trampolines, heb je heel hard gesport en heel veel lol gemaakt! Doe je mee?

Meld je aan voor een proefles en kom twee keer gratis mee doen.

Aanmelden voor proefles

5. Turnspringen

Op donderdag kunnen jeugdleden in springzaal “turnspringen”. Dit is een les waarin je allerlei turnelementen oefent op de trampolines. Denk hierbij aan salto’s, barani’s, overslagen en arabieren. Deze les is onderdeel van het Quben. 

6. QuBeFit: Trampoline Fitness

Als je weet dat 10 minuten trampolinespringen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen, dan heb je het rekensommetje snel gemaakt hoe intensief een les van 45 minuten QuBeFit is. Dus voor alle efficiënte sporters, die snel hun conditie willen verbeteren en het gezegde “grote sprongen, snel thuis” wel letterlijk willen nemen, hier is jullie uitdaging!

Laat je overigens niet afschrikken: QuBeFit is geschikt voor iedereen. De oefeningen worden groepsgewijs aangeboden, waarbij ieder individueel kan bewegen op eigen niveau.

De eerste les vindt plaats op dinsdag 4 december om 18:00 voor beginners en om 18:45 uur voor gevorderden. Met beginnend of gevorderd wordt je conditie bedoelt, niet je ervaring op trampolines.

Meld je aan voor een proefles en kom twee keer gratis mee doen.

Aanmelden voor proefles