Wedstrijdgroepen

Eerste en tweede divisie

Dit seizoen, 2017-2018, bestaat onze wedstrijdgroep uit 18 turnsters, 1 pupil N2, 4 junior supplement B, 8 senior supplement A en 5 senior supplement B. Wij trainen op zondag, maandag, woensdag en vrijdag, in totaal 12 uur per week. De trainsters zijn Desirée Stevens en Joyce de Reus. Assistent trainsters zijn Ashley de Reus en Susan Fremery.

Wedstrijden

De eerst en tweede divisie turnsters doen mee aan de regionale en landelijke wedstrijden van de KNGU. Tevens doen zij mee aan wedstrijden van onze eigen turnvereniging zoals: de clubkampioenschappen en het Kersttoernooi, of wedstrijden van andere turnverenigingen zoals: Turnschool Rijssen Toernooi, en het Sidijk Toernooi.

Doel

Het doel van deze wedstrijdgroep is om uit te komen in de eerste divisie. Om specifieke redenen turnen in het seizoen 2015-2016 ook enkele meisjes in de tweede divisie. Ons doel voor dit seizoen is om met alle turnsters minimaal een plaats in de finale van de bondskampioenschappen te bereiken en om met ten minste een team vertegenwoordigd te zijn in de finale van de NK Clubteams.

 

De individuele foto’s zijn gemaakt door  “Nikki Rulof Photography”