Wedstrijdgroepen

Startersgroepen 1 en 2

Zowel in startersgroep 1 en 2 zitten maximaal 10 meisjes. Gedurende het turnseizoen komen er meisjes bij en stromen er meisjes door. Trainster Nathalie Korterik geeft training aan beide startersgroepen.

Startersgroep 1.

Uit de wijkzalen van de Hazenkamp worden een aantal keer per jaar meisjes gescout om hen op te leiden voor een van de vele wedstrijdgroepen die de vereniging kent. Een trainingsblok duurt 4 weken. De training op zondag duurt 1,5 uur. Na een trainingsblok van 4 weken wordt bepaald of de turnster terug gaat naar de wijkzaal, doorverwezen wordt naar de 4e of 5e divisie onderbouw of doorstroomt naar startersgroep 2.

Startersgroep 2

Startersgroep 2 is een vervolg op startersgroep 1. Gedurende het gehele turnseizoen zijn er trainingen op de donderdag en zondag. Elke training duurt 2 uur.  In startersgroep 2 wordt de mogelijkheid bekeken of de turnster kan doorstromen naar een wedstrijdgroep 5e, 4e, 3e divisie, of de voorbereidingsgroep onderbouw. De voorbereidingsgroep onderbouw leidt turnsters op voor 1e divisie en ere-divisie.